• 7 dagen per week beschikbaar

 • Groot netwerk van advocaten

 • Vrijblijvend intakegesprek

 • Pro deo advocaten

 • Bel gratis
  088 - 374 79 40

 • Whatsapp gratis
  06 - 21 29 20 19

Mr. M.J. Meijer

Mr. M.J. Meijer heeft veel cliënten bijgestaan in hun procedure om alsnog de bijstandsuitkering te krijgen waar zij recht op hebben. Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de advocatuur en op het gebied van sociaal zekerheidsrecht is hij de aangewezen persoon om u bij te staan in een bezwaar/ beroepsprocedure. Mr. M.J. Meijer is van mening dat bezwaar vaak loont. Zo ook bij de terugvordering van teveel ontvangen kindgebondenbudget/ zorgtoeslag/ huurtoeslag of andere inkomensondersteunende uitkeringen. Mr. Meijer staat gedupeerden ook bij indien na eigen pogingen daartoe een bezwaar wordt afgewezen en de beroepstermijn nog openstaat. Hij profileert zich hierbij als specialist generalist.

Mr. Meijer hanteert een uiterst concurrerend uurtarief van € 120,00 en in sommige gevallen kunnen er vaste prijsafspraken worden gemaakt. Er wordt ook bijstand verleend op grond van een toevoeging (gefinancierde rechtshulp via Raad voor Rechtsbijstand). Het eerste gesprek met de heer Meijer is gratis en dit gesprek kan zowel plaatsvinden op kantoor of in de bibliotheken Haarlem Centrum en Haarlem Oost.

Naast dat er in de Nederlandse taal bijstand verleend kan worden, kunnen cliënten in ook in het Duits, Engels en Pools worden bijgestaan.

 


Haarlem, Nederland

Neem contact op met Mr. M.J. Meijer

Neem vrijblijvend contact op met Mr. M.J. Meijer. Mr. M.J. Meijer neemt zo spoedig mogelijk contact met u op over uw uitkeringsprobleem. Hoe uitgebreider u uw situatie beschrijft, hoe beter de advocaat u kunt helpen.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  *Verplichte velden. Uw bericht wordt geheel vrijblijvend doorgestuurd naar onze intakebalie. Onze juristen beoordelen uw zaak en nemen altijd contact met u op.

  Lees ons privacy statement

  Contactgegevens


  Openingstijden UWV Advocaten

  Maandag 08:00 tot 20:00
  Dinsdag 08:00 tot 20:00
  Woensdag 08:00 tot 20:00
  Donderdag 08:00 tot 20:00
  Vrijdag 08:00 tot 20:00
  Zaterdag 12:00 tot 16:00
  Zondag 12:00 tot 16:00
  X
  - Enter Your Location -
  - or -