• 7 dagen per week beschikbaar

  • Groot netwerk van advocaten

  • Vrijblijvend intakegesprek

  • Pro deo advocaten

  • Bel gratis
    088 - 374 79 40

  • Whatsapp gratis
    06 116 950 87

Suzan de Jong

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de rechtshulpverlening. In 2000 ben ik begonnen als advocaat.  Nadat ik een periode bij een verzekeringsmaatschappij heb gewerkt ben ik weer gestart als advocaat. Eerst heb ik veel ervaring in het arbeids- en ambtenarenrecht opgedaan. Verder heb ik mij toegelegd op ziekte, re-integratie en arbeidsongeschiktheid en mij daarin verder gespecialiseerd. Continue volg ik cursussen op mijn vakgebied. In 2011 heb ik de Postdoctorale Groninger Leergang arbeidsrecht behaald. Daarna heb ik veel specialistische cursussen gevolgd.

Ik heb altijd persoonlijke aandacht voor cliënten. Daarbij realiseer ik mij dat cliënten dagelijks met de problemen bezig kunnen zijn en daar erg door zijn geraakt.

Mijn aanpak is deskundig, persoonlijk en eerlijk. Ik geef een eerlijk advies om zo snel mogelijk helderheid te bieden. Verder zorg ik ervoor dat ik bereikbaar ben en cliënten weten wat er in hun zaak speelt. Dat doe ik bijvoorbeeld door op vaste momenten een bericht (up date) te sturen.

Als het kan probeer ik in een vroeg stadium de zaak te regelen om een kostbare procedure te voorkomen. Ook probeer ik de relatie goed te houden om het beste resultaat te krijgen.

Mijn kantoor is gevestigd in Groningen. Ik richt mij op klanten in Noord Nederland.


Paterswoldseweg 806, 9728 BM Groningen, Nederland

Specialisaties

Neem contact op met Suzan de Jong

Neem vrijblijvend contact op met Suzan de Jong. Suzan de Jong neemt zo spoedig mogelijk contact met u op over uw uitkeringsprobleem. Hoe uitgebreider u uw situatie beschrijft, hoe beter de advocaat u kunt helpen.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

*Verplichte velden. Uw bericht wordt geheel vrijblijvend doorgestuurd naar onze intakebalie. Onze juristen beoordelen uw zaak en nemen altijd contact met u op.

Lees ons privacy statement

Contactgegevens


Openingstijden UWV Advocaten

Maandag 08:00 tot 20:00
Dinsdag 08:00 tot 20:00
Woensdag 08:00 tot 20:00
Donderdag 08:00 tot 20:00
Vrijdag 08:00 tot 20:00
Zaterdag 12:00 tot 16:00
Zondag 12:00 tot 16:00
X
- Enter Your Location -
- or -