• 7 dagen per week beschikbaar

 • Groot netwerk van advocaten

 • Vrijblijvend intakegesprek

 • Pro deo advocaten

 • Bel gratis
  088 - 374 79 40

 • Whatsapp gratis
  06 - 21 29 20 19

Onze UWV Advocaten

Zij helpen u met uw uitkeringsprobleem

Mr. G. Grijs

Advocatenkantoor ASVK is opgericht door Mr. Guido Grijs en gericht op om in elke zaak een bevredigend resultaat te behalen. Mr. Guido Grijs vecht graag tegen onrecht en wil graag bijdragen aaneen rechtvaardige maatschappij. Hij is gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht en volgt regelmatig cursussen om zijn kennis actueel te houden. We kiezen in samenspraak met.. Lees meer

Phone: 088 - 629 00 64
Groene Tuin 287, 3078 KG Rotterdam, Nederland

Ivor Rhodes

Ivor Rhodes is gespecialiseerd in zaken tegen het UWV en schakelt waar nodig een (eigen) verzekeringsarts en of arbeidsdeskundige in om uw zaak kracht bij te zetten. Ivor is ook arbeidsrechtspecialist en kan u daarom extra adequaat bijstaan in uitkeringszaken die voortvloeien uit werk, ontslag en ziekte.

Amsterdam, Nederland

Niels Velthorst

Niels Velthorst heeft 14 jaar ervaring in het behandelen van uitkeringszaken, vooral op het gebied van bijstand (Participatiewet) en uitkeringsfraude. Hij procedeert tegen gemeenten door het hele land en gaat door tot er een oplossing voor uw uitkeringsprobleem is gevonden.

Amsterdam, Nederland

Mr. M.J. Meijer

Mr. M.J. Meijer heeft veel cliënten bijgestaan in hun procedure om alsnog de bijstandsuitkering te krijgen waar zij recht op hebben. Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de advocatuur en op het gebied van sociaal zekerheidsrecht is hij de aangewezen persoon om u bij te staan in een bezwaar/ beroepsprocedure. Mr. M.J. Meijer is van.. Lees meer

Haarlem, Nederland

Michiel van Woensel

Recht en rechtvaardigheid gaan niet altijd samen. Dat was jaren geleden mijn motivatie om aan een studie Rechten te beginnen. In 2008 ben ik beëdigd als advocaat. Ik heb inmiddels een aardige staat van dienst bij verschillende werkgevers en sinds 1 juni 2015 ben ik gestart als zelfstandig advocaat.

Spoorlaan 388, 5038 CD Tilburg, Nederland

Gevonden advocaten in Nederland

Geen advocaat gevonden? Neem contact op!

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  *Verplichte velden. Uw bericht wordt geheel vrijblijvend doorgestuurd naar onze intakebalie. Onze juristen beoordelen uw zaak en nemen altijd contact met u op.

  Lees ons privacy statement
  X
  - Enter Your Location -
  - or -